Du är här:Start > Bidra > Ge en gåva

Ge en gåva

Biståndsorganisationen Diakonia, som Equmeniakyrkan är en del av, vädjar just nu om Akut insamling till Mocambigue:

Förödelsen efter cyklonen Idai är ofattbar. Nu gör vi en insamling för att snabbt nå ut med hjälp till de drabbade. Swisha till 9033044! Märk betalningen Katastrof.

Eller skänk din gåva via Diakonias hemsida, klicka här

****************************

Församlingens arbete bygger på frivilliga gåvor. Här nedan har du fyra vägar att bidra med medel till församlingens arbete.

Via plusgiro/bankgiro

Sätt in pengar till vårt plusgirokonto 33 14 51-5 eller vårt bankgirokonto 572-7938. Märk betalningen med "Gåva till församlingen".

Vill du ge en gåva till barn- och ungdomsarbetet,  Equmenia, Missionskyrkan i Linköping är plusgironumret 41 18 27-9.

Via stående överföring

Vill du vara en stadigt återkommande givare kan du göra direktöverföring från ditt bankkonto till församlingen. Du gör via din bank till Linköpings Missionsförsamling på konto 1312-11-02621.

Swish

Nu kan du även ge din gåva med Swish, som de flesta banker erbjuder som en funktion i mobiltelefonen. Församlingens Swish-nummer är123 175 86 63.

Kyrkoavgiften

Med kyrkoavgiften går 1% av din inkomst till stöd för den församling du väljer och ger samtidigt hjälp till församlingsutveckling i Equmeniakyrkan. Anmälan och information

Missionen

Du kan ge en gåva till Equmeniakyrkans Mission via bankgiro 90 03 28-6 eller till Swish nr 900 32 86. Läs mer om Equmeniakyrkans internationella arbete här.

Tack för din gåva!