PREP

Verktyg för varaktig kärlek - september - november 2018

Arrangörer Missionskyrkan och Pingstkyrkan i Linköping i samarbete med Sensus, som är ansvariga för PREP i Sverige.

Att få det bra, eller ännu bättre!
Får ni för lite tid med varandra? Är det sällan ni tycker ni har riktigt roligt tillsammans? Är han/hon obegriplig ibland? Hamnar ni lätt i samma mönster vid konflikter? De flesta har nog märkt att det inte alltid är så enkelt med relationer. Det går inte av sig självt!

Under september och november 2018 ger vi en kurs för par som vill satsa lite extra på sin relation till sin respektive. Kursen vill hjälpa er att förstå varandra och att fördjupas i relationen, att få växa tillsammans.

PREP kom till utifrån en önskan att hjälpa par att få större glädje i sitt förhållande eller att hitta tillbaka till glädjen de hade när de blev tillsammans. Tanken var att ge verktyg till att förbättra kommunikationen i förhållandet och att sätta fokus på det som kan stärka förhållandet och gemenskapen.

Tillsammans med Pingstkyrkan i Linköping arrangerar vi i Missionskyrkan återigen en PREP-kurs som går av stapeln med ett dygn på Bjärka Säby, följt av tre vardagskvällar i Cupolen.

Kursen är till för par oavsett ålder och hur länge man varit tillsammans eller varit gifta. Det är dock en fördel, om man inte blivit ihop alldeles nyligen.
Kyrkvana är inget krav.

Under en kurskväll varvas korta föredrag med uppgifter, som man arbetar med parvis, med tillgång till en handledare. Man behöver inte lämna ut sig själva eller sin relation i storgrupp.

Datum som gäller är
28- 29 september - Romantiskt uppstartsdygn på Bjärka Säby slott

8, 16 och 24 oktober - Kvällspass i Cupolen

10 november - avslutande heldag i Cupolen