Du är här:Start > Konferens > Lediga tjänster

SERVERINGSPERSONAL TILL KONFERENS

Vi söker personal till vår konferensverksamhet. Tillsammans med övriga som arbetar med konferensverksamhet ser du till att våra gäster får vad de beställt och blir nöjda med helhetsupplevelsen i vår konferensverksamhet. Din primära uppgift är att se till att de blir serverade såväl fika som lunch på utsatt tid och plats. Du som söker tjänsten bör vara serviceinriktad, lösningsfokuserad och stresstålig. Erfarenhet från restaurangbranschen och/eller servering är meriterande.

Vår konferensverksamhet bedrivs utifrån vår värdegrund som vi ser att alla anställda delar.

VÄRDEGRUND

Tillsammans
Församling och bolag är ett. Tillsammans skapar vi som arbetar i huset en gemenskap som är välkomnande och inkluderande. Vi jobbar som ett lag som stöttar varandra oavsett var i verksamheten vi finns. Som anställd i bolaget företräder man samtidigt församlingen och dess värderingar.

Generöst
Vårt förhållningssätt är generöst och vi har ett engagemang för att ge alla våra gäster en god service. Vi tar eget ansvar för att vårt bemötande skall uppfattas som öppet, vänligt och professionellt.

Växande
Vi vill hela tiden utveckla vår verksamhet, lönsamhet och attraktivitet. Vi strävar efter att genom ständigt lärande öka vår kvalitet och ge utrymme för anställda och volontärer att växa i nya uppgifter.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten utformas utifrån verksamhetens behov och förväntas motsvara 50-100%.

Tillträde efter överenskommelse.

Vårt kollektivavtal är genom Arbetsgivaralliansens branschkommitté: Trossamfund och Ekumeniska Organisationer.

Vi hanterar ansökningar löpande.

Kontaktperson:
Gunnel Karlsson, verksamhetsledare
013-249804  gunnel.karlsson@missionskyrkanlinkoping.se

Facklig representant: Margaretha Dahl, tel 013-249800 (Vision Ekumeniska)