Du är här:Start > Konferens > Teknik

Tekniken

Projektorer och bildskärmar.

Samtliga rum har fast installerade projektorer eller bildskärmar.

Ljud.

I Mariasalen, Ängen och Musiksalen finns det ljudanläggning med trådlös mygga. I Kyrksalen finns det en avancerad ljud- och ljusanläggning och en kraftfull projektor som ser till att det blir bästa möjliga ljud och bild på din konferens. Ljudteknikers närvaro är ett krav i Kyrksalen. I de övriga lokalerna är det enklare utrustning som vi hjälper dig att komma igång med, sedan klarar ni er på egen hand. Om det skulle krångla så finns vi i närheten för att hjälpa dig. Kyrksalen, Mariasalen och Ängen är även utrustade med "Teleslinga".

Nätverk och annat.

Vid behov försöker vi att lösa dina tekniska önskemål och problem. Vi kan stå till tjänst med lösa datahögtalare, laptop om din skulle krångla m.m. Det finns tillgång till Internet i alla lokaler, antingen via kabel för att få en säkerställd kontakt med nätet eller med ett Wi-Fi nät. I kyrksalen och Mariasalen har vi extra kraftfullt Wi-Fi som klarar av många användare samtidigt.