Du är här:Start > Lambohovskyrkan > Alpha

Samtalsgrupp Lambohov

Under flera år har Lambohovskyrkan inbjudit till Alphakurs under fastetiden på våren. I år inbjuds till en samtalsgrupp om kristen tro och hur det kan levas. Alla som vill är välkomna med.

Vi läser boken Ett passionerat liv, av Mike Breen och Walt Kallestad. Boken är sprungen ur Anglikanska kyrkan och deras arbete med att vara kyrka på
nytt sätt. Ett axplock ur bokens rubriker: Är detta allt som livet ger?, Tro är ett ord på fem bokstäver, Finn din vila, Fader Vår - en bön för det verkliga livet. m m.

Boken är intressant, men oftast är det gruppsamtalet som ger mest där tankar och funderingar får bollas.

Vi träffas i Lambohovskyrkan måndagar kl 18-30-20.30. Varje samling inleds med fika. Totalt blir det sju samlingar under perioden 12 februari till och med 26 mars.

För mer information och anmälan, kontakta pastor Göran Bondesson.

Göran Bondesson

Pastor i Lambohovskyrkan