Vill du vara med om ett uruppförande?

Missionskyrkans kör och musiker ska framföra en Mässa av kompositören Anders Forslund. Vill du vara med om detta är du välkommen att ta kontakt med körledare Jacob Wessbo. Första övningstillfälle är den 4 september kl 18.
Mässan framförs den 21 oktober kl 18.

Mässan som ska framföras är skriven för kör, stråkorkester, slagverk, orgel, piano, sopransaxofon och elgitarr. Stråkorkestern kommer från Musiklinjen på Lunnevads Folkhögskola.

Anders Forslund kommer från Södertälje och är barndomsvän med vår församlingsmusiker Jacob Wessbo. Anders har studerat komposition på Gotlands tonsättarskola samt på Högskolan för Scen och Musik vid Göteborgs Universitet.

Vill du vara med och sjunga i kören på detta? Hör av dig till Jacob Wessbo, tel 013-249808.

Kören övar tisdagar kl 18.00-20.15.

Publicerat den 3 september