Du är här:Start > Ung vuxen > After church

After church

After church är precis som det låter, en fortsättning efter gudstjänsten. Tanken med After Church är att det ska vara en enkel form av gemenskap, oftast utan föranmälan eller dyl.

After Church

Några söndagar under terminen träffas vi efter kyrkfikat för mat i någon form. Ibland går vi och handlar och knallar hem till någon/några och lagar till den. Andra gånger stannar vi kvar i kyrkan, eller drar till någon restaurang. Något tillfälle sticker vi ut på picknick, kanske grillar och dricker varm choklad en härlig vinterdag, eller går på vårpromenad, eller tar årets första dopp eller det sista... Årstid och väderlek avgör!

Till hösten 2019 träffas vi igen 8/9, 20/10 och 1/12.

Håll utkik här eller kontakta vår pastor med ungdomsansvar, eller följ med på vår Facebook-grupp för säkrare besked.

Gå med i vår Facebook-grupp för att se vad som är på gång och få uppdateringar.
Sök på: Unga Vuxna, Missionskyrkan i Linköping

Mer under Ung vuxen