Mångfaldsinnebandy

Vi träffas i kyrkan på söndagskvällar kl. 18-ca.20 för att spela innebandy tillsammans

Att svettas ihop och samtidigt utvecklas i både språk och på planen är fantastiskt. Innebandy kan vi spela tillsammans oavsett om vi kan prata med varandra eller inte. Söndagskvällarna har blivit en plats där vi peppar varandra i asylprocesser och annat som många går igenom, pratar om livet och blir vänner att lita på.

De flesta som kommer dit är mellan 16-35 år gamla, en blandad grupp med både svenskfödda och nysvenskar. Man behöver inte vara duktig på innebandy, utan kom och testa! Det är alltid fritt fram för nya att vara med.

Start för höstterminen 2019 den 1/9.

Vi har en facebooksida där vi skriver mer info om detta. Sök på Mångkulturell innebandy så hittar du det!

Kontaktperson: Daniel Andersson, tel 070-287 26 28

Maria Linder