Mångkulturell innebandy

Välkommen på innebandy för dig som är mellan 16-35 år, ny eller van innebandyspelare.
Vi ses söndagar 18.00-19.30 i Missionskyrkan, mellan 1/9 - 15/12.

Det finns omklädningsrum och klubbor att låna. Det är GRATIS!

Welcome to floorball for everyone between 16-35 years old, beginner or good floorball-player.
We meet 18.00-19.30 in Missionskyrkan, between 1/9-15/12.

There are changing rooms and clubs to borrow. It's for FREE!

***********

Att svettas ihop och samtidigt utvecklas i både språk och på planen är fantastiskt. Innebandy kan vi spela tillsammans oavsett om vi kan prata med varandra eller inte. Söndagskvällarna har blivit en plats där vi peppar varandra i asylprocesser och annat som många går igenom, pratar om livet och blir vänner att lita på.

De flesta som kommer dit är mellan 16-35 år gamla, en blandad grupp med både svenskfödda och nysvenskar. Man behöver inte vara duktig på innebandy, utan kom och testa! Det är alltid fritt fram för nya att vara med.

Start för höstterminen 2019 den 1/9. Vi håller på till 15/12.

Vi har en facebooksida där vi skriver mer info om detta. Sök på Mångkulturell innebandy så hittar du det!

Please join our facebookgroup "Mångkulturell innebandy" for more info.

Kontaktperson: Daniel Andersson, tel 070-287 26 28

Maria Linder